Ένα νέο στοιχείο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αρπαγής και ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο

 
Ένα νέο στοιχείο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αρπαγής και ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο

Ενημερώθηκε: 30/01/22 - 11:35

Ένα νέο στοιχείο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αρπαγής και ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, άλλα δύο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303.

Τα δύο πρόσωπα είναι μία ανήλικη και ένας φίλος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κατάθεση του κατηγορουμένου, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

«Ο 40χρονος κατηγορείται για δύο βαρύτατες πράξεις, για αρπαγή ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η αρπαγή ανηλίκων έχει μία άλλη διάσταση. Ο νομοθέτης έχει ορίσει πως υπάρχει και η εθελούσια διαφυγή, αλλά και η υποστήριξη και αποδοχή αυτής της εθελούσιας διαφυγής η οποία είναι κακουργηματική» δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης, Γιώργος Κάνιαρης.

«Επί μήνες υπήρχε η γνωριμία και σχέση μεταξύ τους. Η κατηγορία του είναι ότι καθ’ όλο αυτό το διάστημα είχε προβεί σε αυτές τις γενετήσιες πράξεις. Η μητέρα έπειτα από παρακολούθηση έμαθε τη σχέση τους και προέβη στις νομικές ενέργειες. Απλά ο 40χρονος διευκόλυνε αυτή την εθελούσια διαφυγή» συμπλήρωσε.

«Έχουμε αποδείξεις που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η απόφαση της Ανακρίτριας. Η ιατροδικαστική διαδικασία προχωρά όπως και η κατάσχεση αντικειμένων και συσκευών, αλλά και υλικό από το ξενοδοχείο» είπε συμπληρωματικά.

Η θέση του ξενοδοχείου

Ένα ζήτημα που προκύπτει, μεταξύ άλλων, είναι και η στάση που τήρησε το ξενοδοχείο όταν είδε έναν 40χρονο με δύο ανήλικα.

«Έδωσαν άλλα ονόματα από τα πραγματικά τους, και ο εισαγγελέας θα διατάξει έρευνα και γι’ αυτό» είπε ο κ. Κάνιαρης.

Η κατάθεση της μητέρας της 14χρονης

«Κατάλαβα από το story στο Instagram ότι η κόρη μου ήταν σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τί της είχε κάνει αυτός. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 το οποίο είχε φτάσει μέχρι να πάω. Καθώς μιλούσαμε με την υποδοχή του ξενοδοχείου είδα από το ασανσέρ να βγαίνει η κόρη μου με έναν τύπο ο οποίος φορούσε ένα σκούφο και προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του. Αμέσως κατάλαβα ότι είναι ο κατηγορούμενος» είπε η μητέρα.

«Αυτοί μόλις μας είδαν ταράχτηκαν και αυτός προσπάθησε να φύγει. Το είπα αμέσως στους αστυνομικούς και αυτοί πήγαν προς το μέρος του και τον σταμάτησαν. Μόλις τον είδα τον κατάλαβα κατευθείαν γιατί τον είχα ξαναδεί με την κόρη μου άλλη μία φορά» συμπλήρωσε.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω» δήλωσε η μητέρα στην κατάθεσή της.