Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Ιωάννας: «Σε 5,5 – 6 χρόνια η δράστις θα είναι έξω»

 
Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Ιωάννας: «Σε 5,5 – 6 χρόνια η δράστις θα είναι έξω»

Ενημερώθηκε: 22/10/21 - 10:28

Επισημαίνοντας πως η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι συνέχιζε να παίζει θέατρο και κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σημείωσε ότι θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής και στα 5,5 – 6 χρόνια θα είναι έξω.

Ο Απόστολος Λύρας εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πρόταση του εισαγγελέως, ενώ δήλωσε ότι ήταν αυτή που περίμεναν. «Όπως είπε χαρακτηριστικά (σ.σ.: ο εισαγγελέας), “20 Μαΐου, στις 09:55 άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού”», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με την αποχώρηση της κατηγορούμενης όταν άρχισε την αγόρευσή του, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως από τη μία ήταν αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε.

«Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», πρόσθεσε και εκτίμησε ότι «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω».

Τέλος, αναφερόμενος στην Έφη Κακαράντζουλα επεσήμανε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως η απόφαση του δικαστηρίου.