Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα - «Σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα»

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα - «Σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα»
Ενημερώθηκε: 29/05/20 - 09:10

Σφίγγει ο κλοιός για τη βιτριολίστρια που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα και μάλιστα, εκτιμάται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Σήμερα, οι αστυνομικοί θα συναντήσουν για πέμπτη φορά την Ιωάννα αν φυσικά το επιτρέψουν οι γιατροί, προκειμένου να της κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να λύσουν απορίες που έχουν οι ίδιοι σχετικά με τον κύκλο των υπόπτων γυναικών.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως τα στοιχεία που έχουν πλέον στη διάθεσή τους, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει η δράστιδα της επίθεσης, θα τους οδηγήσουν σύντομα στα ίχνη της και στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Σκιαγραφούν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ως νεαρή ηλικίας 30 έως 40 ετών, αδύνατη με ξανθά μαλλιά και μετρίου αναστήματος.

Κλειδί στην ταυτοποίηση εκτός από τις κάμερες ασφαλείας αναμένεται να αποδειχθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα εντοπίσουν το κινητό της γυναίκας με τη μάσκα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Α. Λύτρας: «Σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα»

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο συνήγορος της οικογένειας της 34χρονης Ιωάννας, Α. Λύτρας, για την πορεία των ερευνών, για τη μαυροφορεμένη γυναίκα και την κατάσταση του θύματος. Δείτε τι είπε: