Γιαγιά-τερλίκια: Δικαίωση κατόπιν εορτής:Δεν θα πληρώσει τελικά το πρόστιμο...

Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη που συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια
Ενημερώθηκε: 26/03/19 - 21:45

Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά -χωρίς άδεια - τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της υπερήλικης να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ναι, είναι γεγονός, η Δικαιοσύνη έδρασε αστραπιαία στην περίπτωση της 90χρονης που πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς… άδεια (video)

Η περιπέτεια της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης όταν συνελήφθη επειδή πουλούσε παραδοσιακά τερλίκια χωρίς άδεια για να ζήσει.

Τότε ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων,που κατήγγειλαν τη γιαγιά, η οποία δεν είχε άδεια....

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό...