Δικαιοσύνη το μεγαλείο σου...Πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη που πουλούσε παντόφλες χωρίς άδεια

Ναι, είναι γεγονός, η Δικαιοσύνη έδρασε αστραπιαία στην περίπτωση της 90χρονης που πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς… άδεια (video)
Ενημερώθηκε: 26/03/19 - 18:05

Ναι, είναι γεγονός, η Δικαιοσύνη έδρασε αστραπιαία στην περίπτωση της 90χρονης που πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς… άδεια και της επέβαλλε πρόστιμο 200 ευρώ!

Η περιπέτεια της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης όταν συνελήφθη επειδή πουλούσε παραδοσιακά τερλίκια χωρίς άδεια για να ζήσει.

Τότε ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων,που κατήγγειλαν τη γιαγιά, η οποία δεν είχε άδεια....

"

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό... 

Τώρα είμαστε ευτυχισμένοι στο κράτος δικαίου...!!!