Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους! (video)

Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους! (video)
Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 16:55

Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) με σφοδρές καταιγίδες να πλήττουν περιοχές της Αττικής, ενώ μια έντονη χαλαζόπτωση χτύπησε ακόμα και το κέντρο της Αθήνας, με το χαλάζι να είναι μεγάλο σε μέγεθος και να έχει στρώσει δρόμους και αυτοκίνητα. Ενώ στους δρόμους της πρωτεύουσας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται σήμερα Δευτέρα 15/04/2019 μέχρι το βράδυ. Νωρίτερα τα έντονα φαινόμενα είχαν κάνει την εμφάνισή τους και σε περιοχές των νοτίων προαστίων και στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στο κέντρο της πόλης.

3

 

 

Σε περιοχές όπως Σύνταγμα, Κολωνάκι, Παγκράτι, Συγγρού και Καλλιρρόης η χαλαζόπτωση ήταν τέτοια που κυριολεκτικά το «έστρωσε», ένα φαινόμενο αρκετά σπάνιο για την πρωτεύουσα, αλλά και για την εποχή, αφού αν και μέσα Απριλίου... δεν λέει να ξεχειμωνιάσει.

 

 

Στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας έχουν παρουσιαστεί έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία. Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα είναι άστατος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τις βροχές και καταιγίδες να συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη.

4

5