Χειμερινές εκπτώσεις 2017: Πότε ξεκινούν

 
Χειμερινές εκπτώσεις 2017: Πότε ξεκινούν

Ενημερώθηκε: 03/01/17 - 16:18

Καταναλωτές και έμποροι, καθένας για δικούς του λόγους, περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες ξεκινούν από την ερχόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Χειμερινές εκπτώσεις θα υπάρξουν πάλι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2017.

Παράλληλα, ανοικτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ).

Οι καταστηματάρχες από την μεριά τους περιμένουν να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται μιας και την περίοδο των γιορτών παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην αγορά τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία δεν φτάνουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Οι καταναλωτές από την μεριά τους περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις ελπίζοντας ότι τα ποσοστά θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τους επιτρέψουν να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.

Όσον αφορά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτές πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους. Το εκπτωτικό δεκαήμερο που είναι οι πρώτες 10 μέρες του μήνα Μαΐου και οι κανονικές εκπτώσεις που αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατάνε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Οι πρώτες εικόνες μέσα από το αιματοβαμμένο Reina (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός στην Ελλάδα: Στα δύο η χώρα τις επόμενες ημέρες-Βροχές και χιόνια παντού