Χίος: Άγρια επίθεση σκύλου σε γυναίκα

 
Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα στη Χίο

Ενημερώθηκε: 01/07/22 - 21:38

Φτηνά τη γλύτωσε μια γυναίκα η οποία εντελώς αναπάντεχα δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι από μεγαλόσωμο σκύλο.

Η επίθεση την οδήγησε στον θάλαμο του χειρουργείου.

«Ήμουν στο νοσοκομείο, νοσηλευόμουν. Έκανα πάρα πολλά ράμματα. Είχα αλλεπάλληλες αιμορραγίες γιατί η πληγή έπρεπε να είναι ανοιχτή γιατί το σάλιο του σκύλου έχει πολλά μικρόβια κι είχε μεγάλο κίνδυνο για εμένα», δήλωσε η γυναίκα στο Mega. 

Το περιστατικό συνέβη σε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Χίο. Στον χώρο βρίσκονταν οι υπάλληλοι, η 47χρονη γυναίκα αλλά και ο ιδιοκτήτης του σκύλου ο οποίος αμέριμνος συμπλήρωνε δελτία.

«Κάποια στιγμή εγώ σηκώθηκα από τη θέση μου εκείνη την ώρα ο σκύλος ξαναέμπαινε με την κυρία που τον συνόδευε. Κοντοστάθηκα χαμήλωσα κιόλας για να μην τον αγχώσω. Άπλωσε το χέρι της να τον χαϊδέψει ωστόσο, ο σκύλος αυτή την φορά κι εντελώς αναπάντεχα όρμησε πάνω της ξεριζώνοντας μέχρι και τούφες από τα μαλλιά της» είπε αυτόπτης μάρτυρας. 

«Ήμουν σοκαρισμένη αλλά δεν αντέδρασα. Επειδή έχω κι επαφή με σκυλιά εγώ δεν αντέδρασα και ο σκύλος με άφησε», δήλωσε το θύμα της επίθεσης και συμπλήρωσε: «Την ώρα που ήταν από πάνω μου το κεφάλι μου άρχισε να με καίει. Ήμουν σε σοκ, δεν κατάλαβα την έκταση του και μόλις με είδε ο σύζυγος μου πήγαμε στο νοσοκομείο».

«Είχε επιτεθεί πάλι σε μια γυναίκα και μια άλλη φορά σε ένα άλλο ζώο. Όσο επικίνδυνος είναι ο ιδιοκτήτης που κακοποιεί το ζώο αλλά τόσο επικίνδυνος είναι αυτός που δεν φροντίζει το ζώο και τους ανθρώπους που είναι γύρω του», αποκάλυψε η 47χρονη, η οποία υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα όπως είπε ο ιδιοκτήτης του ζώου παραμένει ως σήμερα προκλητικός «Η συμπεριφορά του με οδήγησε να τον μηνύσω. Κλονίστηκε η υγεία μου. Και κυρίως το σοκ για μένα που είμαι φιλόζωη και έχω βοηθήσει δεκάδες σκυλιά», δήλωσε η κα Αγγελίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά η Ρούλα Αγγελίδου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τον αυχένα της που τραυματίστηκε κατά την πτώση. Υποβλήθηκε σε επίπονο χειρουργείο ενώ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ