Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση μελών του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση μελών του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ
Ενημερώθηκε: 04/04/19 - 17:22

Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4/2019), λίγο πριν το συνέδριο το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς» μελών του ΠΑΜΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που «επένδυσε στη βία» καλώντας την να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα βίαια επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα από μέλη του ΠΑΜΕ, λίγο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο. 
 
Η βία δεν έχει θέση ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Οι απαράδεκτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν, προσβάλλουν τους εργαζόμενους και τραυματίζουν τη δημοκρατία.
 
Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της.  
 
Καλούμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που επένδυσε στη βία, να διασφαλίσει επιτέλους την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ και οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο».

 

Διαβάστε σχετικά: Σκηνικό επεισοδίων στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο - Για τραυματίες κάνει λόγο το προεδρείο - Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει θεατρινισμούς