Και Τουρκάλα μοντέλο στο παiχνίδι της πρόκλησης: Απειλεί με «οθωμανικά χαστούκια» την Ελλάδα!

 
Και Τουρκάλα μοντέλο στο παiχνίδι της πρόκλησης: Απειλεί με «οθωμανικά χαστούκια» την Ελλάδα!

Ενημερώθηκε: 24/03/18 - 16:04

Με το κλίμα να είναι ούτως ή άλλως στα όρια του τεταμένου, οι προκλήσεις συνεχίζονται από την τουρκική πλευρά, αυτή τη φορά, από ένα μοντέλο, η οποία απειλεί την Ελλάδα με... με «οθωμανικό χαστούκι»!

H Μερβέ Ακανάτ, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό “Top Model of Turkey” την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, είπε σε τουρκικά ΜΜΕ ότι απέρριψε πρόταση από τη χώρα μας να μετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στα τέλη Μαρτίου.

«Δέχθηκα μια πρόταση για την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου. Αλλά την απέρριψα πρόσφατα λόγω της στάσης της Ελλάδας έναντι της χώρας μου. Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε εγγόνια Οθωμανών. Ξέρουμε να τείνουμε κλάδο ελαίας, αλλά και να δίνουμε οθωμανικά χαστούκια εκεί που πρέπει», είπε.

Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενο που κέρδισε το διαγωνισμό και περήφανη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Top Model of the World για την ανάδειξη του κορυφαίου μοντέλου στην υφήλιο, αλλά όπως τόνισε, δεν σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία της ακολουθώντας καριέρα στην τηλεόραση, ή στην ηθοποία αλλά θα επικεντρωθεί στο μόντελινγκ.