ΚΚΕ: Κάνει λόγο για έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης συμβάντων στις εθνικές οδούς

 
kke perissos

Ενημερώθηκε: 17/08/23 - 21:04

Την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης συμβάντων στις εθνικές οδούς ανέδειξε το ΚΚΕ που έκανε παρεμβάσεις και για μέριμνα προς τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες και για μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους ζητά το ΚΚΕ.

Οι βουλευτές του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης και Χρήστος Τσοκάνης είχαν επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα Μέγαρα.

Σε σχόλιο το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την μεγάλη ταλαιπωρία οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου τονίζει:

«Η μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα, τόσο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όσο και από τη διαχειρίστρια εταιρεία, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Τώρα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι, σε συνδυασμό με τα άμεσα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους.

Πηγή: 902.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ