Κόρινθος: Βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος στο σημείο δολοφονίας-Προσωπικό δείχνει το κίνητρο

Κόρινθος: Βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος στο σημείο δολοφονίας-Προσωπικό δείχνει το κίνητρο
Ενημερώθηκε: 22/06/16 - 18:07
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας ενός 46χρονου, ο οποίος σήμερα στις τρεις τα ξημερώματα, βρέθηκε νεκρός, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο Κορινθίας, έχοντας τραύμα στο θώρακα, από τέμνον όργανο και συγκεκριμένα από μαχαίρι.

Μάλιστα, κοντά στο θύμα βρέθηκε ένα ματωμένο μαχαίρι το οποίο εκτιμάται πως είναι το όργανο του εγκλήματος. Κίνητρο δεν φαίνεται να ήταν η ληστεία καθώς ο δράστης δεν πήρε τα προσωπικά αντικείμενα και χρήματα του θύματος. Αντιθέτως εξετάζεται το κίνητρο να ήταν προσωπικό και ενδεχομένως οι Αρχές να καταφέρουν σύντομα να εξιχνιάσουν την δολοφονία.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ το μαχαίρι μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξετασθεί μήπως προκύψουν αποτυπώματα και τυχόν γενετικό υλικό του δράστη. Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σχετικά Θέματα:

Νέο άγριο έγκλημα στην Κόρινθο – Έσφαξαν 46χρονο στο κέντρο της πόλης