Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Νέο ξέσπασμα της Χριστίνας Παππά

 
Κύκλωμα κοκαϊνης στο Κολωνάκι: Χριστίνα Παππά: Δεν έχουμε καμία σχέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 16/12/17 - 18:41

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ, ενώ οι κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι ανέρχονται στουε 27.

ήνυση 

Ήδη ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι διέψευσε επίσημα ότι σχετίζεται με το σκάνδαλο, ενώ μγια συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, όσο αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών.Την ίδια στιγμή και η Χριστίνα Παππά, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί στο κύκλωμα,μίλησε για ακόμα μια φορά στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επιστολή - φωτιά στα ΜΜΕ για το κύκλωμα ναρκωτικών! (ΦΩΤΟ)

"Με έχει στεναχωρήσει, με έχει πληγώσει, έχω θυμό, έχω οργή, διότι μας μπλέξανε σε μια ιστορία στην οποία δεν είχαμε καμία σχέση. Άλλα ονόματα χρησιμοποιήσαν. Μπέρδεψαν, βάλανε άλλους ανθρώπους. Μας μπλέξανε σε τηλεφωνήματα, σε πράγματα, τα οποία δεν έχουμε καμία σχέση", δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Δείτε την συνέντευξη:

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ποιοι επώνυμοι μπήκαν στη «μαύρη λίστα» και προσφεύγουν στη δικαιοσύνη