Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη - Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα

Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη - Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα
Ενημερώθηκε: 18/10/21 - 21:32

Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πολιτικό κόσμο αλλά κι από πολίτες. Όλοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στη βουλευτή της Ν.Δ, η οποία νωρίτερα σήμερα, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι διεγνώσθη με καρκίνο.

Ευχές του Αλ. Τσίπρα στην Ντ. Μπακογιάννη

Τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε επικοινωνία του μαζί της, που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας.

Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ: Θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση στην Ντόρα Μπακογιάννη

«Τις πιο θερμές ευχές στην Ντόρα Μπακογιάννη για γρήγορη ανάρρωση. Να βγει νικήτρια & δυνατή από την περιπέτεια της υγείας της» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ευχές Ν. Δένδια στην Ντόρα Μπακογιάννη

Με την Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Ευχές στην Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία επικοινώνησα από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκομαι, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στο Twitter μετά την επικοινωνία.

Ανάρτηση Γ. Οικονόμου για την Ντόρα Μπακογιάννη: «Με όλη μας την αγάπη δίπλα σου!»

«Ντόρα εσύ ξέρεις. Με αξιοπρέπεια, με γενναιότητα και με δύναμη, όπως πάντα, όπως σε όλα, έτσι και τώρα. Με όλη μας την αγάπη δίπλα σου!» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του για τη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό