Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Δευτέρας, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη εμφανίζεται η κυκλοφορία στον ανοδικό άξονα της Συγγρού, της Αρδηττού και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ προβλήματα καταγράφονται και στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων, κυρίως στο ύψος του Χολαργού.
Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας προς τη Φιλοθέη, καθώς και στον Κηφισό, όπου η κίνηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε και τη Γεωργίου Παπανδρέου προς την Κοκκινοπούλου, ενώ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Παράλληλα, προβλήματα παρατηρούνται στην περιοχή του Σκαραμαγκά, αλλά και στην Παραλιακή προς Πειραιά, κυρίως από το ύψος του Φλοίσβου έως το λιμάνι του Πειραιά.
Καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Ηρακλείου.