Μηνύσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε Πρόκοπη Παυλόπουλο, Αλέξη Τσίπρα, Γιάννη Στουρνάρα και Documenta

Μηνύσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε Πρόκοπη Παυλόπουλο, Αλέξη Τσίπρα, Γιάννη Στουρνάρα και Documenta
Ενημερώθηκε: 22/06/17 - 12:31

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να πάρει το... «όπλο» της και να καταθέσει μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και λοιπών πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Παράλληλα ούτε η έκθεση Documenta 14 θα ξεφύγει από την οργή της Ζωής Κωνσταντοπούλου που εκπροσωπεί την πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για Όλους», καθώς όπως τόνισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, «δρα ως προπαγανδιστικό εργαλείο για τη μη καταβολή των γερμανικών οφειλών και για το συνολικό ξέπλυμα της ευθύνης της Γερμανίας».

Την προσεχή Τρίτη, σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 4.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα απευθυνθεί κάλεσμα προς τους πολίτες για στήριξη της δράσης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε σε δηλώσεις της τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών έγκλημα εναντίον του ελληνικού Δημοσίου και έγκλημα εναντίον του δημοσίου συμφέροντος. «Πρόκειται για το έγκλημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Δημοσίου, αλλά πρόκειται και για μία πτυχή της συνολικής εσχάτης προδοσίας που διαπράττεται στη χώρα μας με τη ματαίωση τόσο της Δημοκρατίας όσο και της Δικαιοσύνης και των βασικών αρχών, θεμελιωδών αρχών του πολιτεύματος, μεταξύ των οποίων είναι και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ανέφερε.

Το ποστ της Ζ. Κωνσταντοπούλου στο Facebook:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύλληψη ανήλικου με 10 κιλά χασίς

Ένταση στο υπουργείο Εσωτερικών - Επίθεση διαδηλωτών κατά του προέδρου της ΚΕΔΕ

Στη Λέσβο την Κυριακή ο Πρ. Παυλόπουλος - Θα επισκεφθεί τη σεισμόπληκτη Βρίσα