Μυστήριο με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Μυστήριο με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη
Ενημερώθηκε: 31/01/21 - 10:19

Βέβαιη πως ο σύζυγός της δεν έπεσε μόνος του στη θάλασσα υποστήριξε από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Όπως αναφέρει η Real μιλώντας στους λιμενικούς είπε ότι ο Σήφης Βαλυράκης ήξερε καλά την περιοχή που ψάρευε και είναι απίθανο να έγειρε μόνος του στη θάλασσα.

«Αναζητούμε κι άλλες μαρτυρίες βίντεο και στοιχεία. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Σήφης έγειρε και έπεσε από μόνος του στην θάλασσα αυτό που του συνέβη ήταν πολύ σκληρό και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Ο Σήφης ήταν δεινός κολυμβητής και ψαροντουφεκάς δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και την περιοχή που βουτούσε την γνώριζε σαν το σπίτι του δεν μπορούσε να πέσει τόσο εύκολα από το φουσκωτό του» φέρεται να είπε στους λιμενικούς η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών προκειμένου να εξακριβώσουν εάν υπήρχε δεύτερο σκάφος κοντά στην βάρκα του Σήφη Βαλυράκη.

«Από τους αξιωματικούς του λιμενικού σώματος γίνεται πολύ σοβαρή και λεπτομερή έρευνα, εξετάζονται πληρώματα σκαφών οι συγγενείς τους, μάρτυρες και βίντεο. Αναζητούμε μέσω των φόρων και άλλων ηλεκτρονικών μέσων στοιχεία για το αν υπήρχε και ποιο σκάφος στην περιοχή», δήλωσε στη Real ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Επισης αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν υπήρχε DNA του πρώην Υπουργού στην προπέλα του σκάφους του, αλλά και τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων.

«Θα ερευνήσουμε μαζί με την ιατροδικαστή τις συνθήκες του δυστυχήματος» δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Αναστάσιος Δέδες.