Ναύπακτος: Τουλάχιστον 6 μαθήτριες έπεσαν θύματα των δυο 13χρονων που διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες τους

 
sxoliki aithousa

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ενημερώθηκε: 01/12/23 - 22:05

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες μαθητριών από δύο 13χρονους συμμαθητές τους στην Ναύπακτο.

Οι αποκαλύψεις για τo θέμα που συγκλονίζει την Ναύπακτο πληθαίνουν, καθώς οι δύο μαθητές εδώ και έναν μήνα μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο δημιούργησαν και διακίνησαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον έξι συμμαθητριών τους σύμφωνα με το Star.

«Είδα μια δική μου φωτογραφία, ήταν γυμνή. Eίναι ψεύτικο, αλλά ένιωθα και ακόμα νιώθω πάρα πολύ άβολα και ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι την φωτογραφία την έχουν δει πολλά άτομα. Τους ρώτησα αν είναι αλήθεια, μου το παραδέχτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το έκαναν για μαγκιά. Νιώθω αγχωμένη και πολύ φοβισμένη» λέει ανήλικη μαθήτρια που έπεσε θύμα των 13χρονων στην κάμερα του Star.

Ο διευθυντής του σχολείου ήταν εκείνος που ενημέρωσε την Αστυνομία αλλά και τους γονείς των μαθητριών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 18 φωτογραφίες στο κινητό του ενός μαθητή, ενώ στο τηλέφωνο του δεύτερου 13χρονου δεν βρέθηκε καμία φωτογραφία. Ο ίδιος ωστόσο παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε φωτογραφίες, αλλά τις έσβησε χθες το πρωί, δηλαδή λίγες ώρες πριν την σύλληψη του.

Τι παραδέχτηκαν οι δύο ανήλικοι

Με βάση τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί έχουν αναγνωριστεί δύο μαθήτριες που έπεσαν θύματα των 17χρονων. Οι ανήλικοι δράστες παραδέχθηκαν ότι έχουν προχωρήσει στην επεξεργασία φωτογραφιών ακόμα τεσσάρων κοριτσιών.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν σβησμένα αρχεία των κινητών για να διαπιστώσουν εάν έχουν δημιουργήσει γυμνές φωτογραφίες και άλλων κοριτσιών και φυσικά σε ποιους τις έχουν διακινήσει.

Οι δύο μαθητές παραδέχτηκαν τη διακίνηση των γυμνών φωτογραφιών ενώ συνελήφθησαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους.

Πηγή: newsit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ