Νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο του μοντέλου στο γιοτ του Μεξικανού κροίσου στην Κεφαλλονιά

Νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο του μοντέλου στο γιοτ του Μεξικανού κροίσου στην Κεφαλλονιά
Ενημερώθηκε: 08/09/18 - 13:10

Νέα στοιχεία για τις μυστηριώδεις αιτίες του θανάτου του αδικοχαμένου instagram model από την Αυστραλία, που βρέθηκε κρεμασμένο στο γιοτ όπου εργαζόταν ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στην Κεφαλλονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέα στοιχεία και πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις τελευταίες ώρες της 20χρονης Σινέντ ΜακΝαμάρα. Η μητέρα της αποκάλυψε ότι τόσο εκείνη όσο και ο γιος της και αδελφός του μοντέλου επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της λίγο πριν πεθάνει.

Οπως είπε, τους μιλούσε μέσα σε λυγμούς για ένα περιστατικό που είχε συμβεί με άλλο μέλος του πληρώματος μέσα στη θαλαμηγό «Mayan Queen IV» του Μεξικανού κροίσου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, στην πρύμνη της οποίας βρέθηκε κρεμασμένη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Οι γονείς, επίσης, δηλώνουν ότι η Σινέντ δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη.

Σε δύο ημέρες, μάλιστα, θα επέστρεφε στην οικογένειά της και στους φίλους της στην Αυστραλία.

Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο «να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της όσο και τα γεγονότα και τα περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την 20χρονη θυγατέρα τους στον θάνατο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος.

ΠΗΓΗ: Espresso