Νέο Ηράκλειο: Άγριο bullying σε 7χρονη μαθήτρια - Την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τοαλέτες

 
gonios paidi

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 08:52

Δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες δημοτικού σχολείου στο Νέο Ηράκλειο, Αττικής, βρέθηκε 7χρονη μαθήτρια θύμα bullying,σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» είπε ο πατέρας της 7χρονης μιλώντας στο Mega.

Ο πατέρας της 7χρονης ανέφερε επίσης πως το παιδί που πηγαίνει πρώτη δημοτικό, ήταν πολύ συγχυσμένο. «Μας είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη», ανέφερε.

Το bullying αποκάλυψε η 7χρονη στους γονείς της, όταν γύρισε στο σπίτι, ενώ από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η πρωινή εκπομπή του MEGA, το παιδί ήταν χαρούμενο και έπαιζε όλη την ημέρα.

Για το περιστατικό έγινε αταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ είναι ενήμερη και η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μετά από τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη είχε βρεθεί από συμμαθήτριές της, όπως ισχυρίστηκε, οι οποίες δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του δημοτικού σχολείο, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ