Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Θέματα και Απαντήσεις στο μάθημα των Νέων Ελληνικών

 
Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Θέματα και Απαντήσεις στο μάθημα των Νέων Ελληνικών

Ενημερώθηκε: 15/06/21 - 11:45

Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ - Θέματα και Απαντήσεις: Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών εξετάστηκαν σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Το άρθρο της «Καθημερινής» με τίτλο «Αθλητές: Αιχμάλωτοι της… επιτυχίας» είναι το ένα από τα κείμενα που δόθηκαν στους μαθητές. Το άρθρο αναφέρεται στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιτυχημένοι επαγγελματίες αθλητές, δίνοντας πρόσφατα παραδείγματα από την επικαιρότητα και τα ζητούμενα στο θέμα της Έκθεσης είναι αφενός τα εμπόδια των αθλητών για την κατάκτηση των υψηλών στόχων και προσδοκιών και αφετέρου τα εφόδια και τα προσόντα για την επιτυχία.

Στη Λογοτεχνία εξετάζονται στο ποίημα «Τελευταία Κούρσα» του Ν. Μοσχοβάκου και ζητείται η αναδιήγησή του και η απάντηση σε ερωτήματα για τη συναισθηματική κατάσταση του ήρωα και η προσωπική ανταπόκριση του μαθητή απέναντι σε αυτή.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021

Καθημερινά το thepressroom θα είναι κοντά στους μαθητές και στους γονείς δίνοντας έγκαιρα τόσο με τα θέματα () όσο και τις απαντήσεις ().

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).