Πανελλήνιες εξετάσεις: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

 
panellhnies

Ενημερώθηκε: 12/06/23 - 11:29

Πανελλήνιες εξετάσεις Στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) εξετάζονται σήμερα, Δευτέρα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Σε ό,τι αφορά το μάθημα της Οικονομίας, τα σημερινά θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα, ενώ κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να αγγίξει άριστες βαθμολογίες αρκεί να πρόσεχε στις πράξεις.

Τα φετινά θέματα της Φυσικής κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, απαιτούσαν ψυχραιμία και ήταν προσπελάσιμα με εξαίρεση το θέμα Δ. που ήθελε προσοχή στην μεθοδολογία επίλυσης του.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Για την πλειονότητά τους, η σημερινή ημέρα είναι και η τελευταία των εξετάσεων, αφού οι υποψήφιοι εξετάζονται στα τελευταία μαθήματα προσανατολισμού και στη συνέχεια, θα κληθούν να εξεταστούν -όσοι και όσες έχουν δηλώσει- στα ειδικά μαθήματα.

Από το Σάββατο 17 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων -με τα Αγγλικά- και θα διαρκέσουν έως τις 29 Ιουνίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ