Φυλάκιση στον εφοπλιστή με την Ferrari για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ

 
Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο  γνωστός εφοπλιστής για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ πριν από τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι

Ενημερώθηκε: 08/06/18 - 13:24

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο εφοπλιστής Πετράκης για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ πριν από τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι

Αφορμή της επίθεσης του εφοπλιστή στην Αλεξία Έβερτ, ήταν το γεγονός ότι η κόρη του εκλιπόντος στελέχους της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ,τράκαρε ελαφρώς την Ferrari του εφοπλιστή, που ήταν παρκαρισμένη στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι και το είδε ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή που τον περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο σωματοφύλακας του τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο για να τον ενημερώσει και τότε ο εφοπλιστής βγήκε από κτίριο εκτός ελέγχου, φανερά εκνευρισμένος.

Ο δε Πετράκης και ο σωματοφύλακάς του ζήτησαν και την σύλληψη φωτορεπόρτερ του Πρώτου Θέματος που έσπευσαν στο σημείο, μαθαίνοντας τι είχε συμβεί.

Από την άλλη στο δικαστήριο, τόσο ο εφοπλιστής, όσο και η πρώην σύντροφος του, αλλά και ο πρώην σωματοφύλακας του, υποστήριξαν ότι η Αλεξία Έβερτ “παραπάτησε και χτύπησε μόνη της”, τονίζοντας ότι, “έπρεπε να είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς πράγμα που δεν συνέβη”.

Τελικά το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς τους και καταδίκασε τον εφοπλιστή σε έξι μήνες φυλάκιση για απλή σωματική βλάβη.