Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη και σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι

Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη και σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι-Πού βρίσκονται οι έρευνες
Ενημερώθηκε: 17/09/18 - 21:12

Τα νέα για την νεαρή γυναίκα, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι είναι αρκετά καλύτερα, καθώς είναι θέμα ημερών να συνέλθει από το κώμα.

Όλοι περιμένουν αυτή ακριβώς την εξέλιξη ώστε να μάθουν τι ακριβώς έγινε εκείνη την μοιραία νύχτα για να βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση και βιασμένη σε δρόμο στο Ζεφύρι.

Η φωτογραφία της γυναίκας προέρχεται από το Star και όπως μπορείτε να δείτε, είναι σε καταστολή και η  αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, ωστόσο οι γιατροί ελπίζουν.

"

Το τατουάζ που μαρτυρά μέρος της ταυτότητάς της

Ίσως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή η Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ  που έχει στην δεξιά κλείδα.  «Μπορεί να είναι το όνομα της αδελφής της, της μητέρας της ή ενός ατόμου που έχει χάσει… δύσκολο να είναι το δικό της όνομα γιατί συνήθως δεν κάνουμε το δικό μας όνομα τατουάζ», λέει ο tattoo artist Σπύρος Πεφάνης. Το τατουάζ πλέον λειτουργεί και σαν ένα είδος ταυτότητας. Ακόμα και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί μπορεί να αναγνωριστεί από τον καλλιτέχνη που το έχει φτιάξει.

Ωστόσο κανένας μέχρι τώρα δεν την έχει αναζητήσει..

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στο Ζεφύρι από άλλη περιοχή της Αττικής, για να μπερδευτούν τα ίχνη τους . Το DNA θα δείξει τους δράστες της κακοποίησης.