Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Έκλεισε ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Έκλεισε ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό
Ενημερώθηκε: 06/12/19 - 09:44

Με δυσκολία θα γίνονται οι μετακινήσεις και με ΜΜΜ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Έκλεισε ο σταθμός "Πανεπιστήμιο" του μετρό, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται από την αστυνομία, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Εξαιτίας των κινητοποιήσεων ο ΟΑΣΑ προέβη σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Παρασκευή 6/12/2019 στις 10:00 έως το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί.

«Αστακός» θα είναι το κέντρο της Αθήνας με πάνω από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός με στόχο να μην προκληθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το κέντρο της Αθήνας, η πρώτη μαθητική πορεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:00, ενώ η κεντρική πορεία θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα.