Ρέθυμνο: Στο «μικροσκόπιο» το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στο όχημα των δύο αδικοχαμένων πυροσβεστών

 
όχημα των δύο αδικοχαμένων πυροσβεστών

Ενημερώθηκε: 30/07/26 - 17:34

Στην εξέταση του ενδεχομένου να προκλήθηκε μηχανική βλάβη στο υπηρεσιακό όχημα των δύο πυροσβεστών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, εξετάζεται το σενάριο το όχημα να ακινητοποιήθηκε ξαφνικά, αναγκάζοντας το πλήρωμα να το εγκαταλείψει την τελευταία στιγμή. Συνάδελφοι των δύο θυμάτων θεωρούν πιθανό το φίλτρο του οχήματος να υπέστη ζημιά εξαιτίας των πυκνών καπνών, της στάχτης και της σκόνης που επικρατούσαν στο σημείο, προκαλώντας την ακαριαία παύση της λειτουργίας του.

Παράλληλα, εξειδικευμένο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη φονική πυρκαγιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ