Σασμός: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής από τον Ιούνιο

 
 Σασμός: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής από τον Ιούνιο

Ενημερώθηκε: 16/05/22 - 19:47

Ανατροπές στο πρόγραμμα του Alpha έρχονται στην εκπνοή της σεζόν λόγω… Εθνικής.

Καθώς ο «Σασμός» πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, η δημοφιλής σειρά θα αλλάξει ημέρες μετάδοσης για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καναλιού, που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Από την Πέμπτη 2 Ιουνίου ξεκινά στον Alpha η live μετάδοση των αγώνων της Εθνικής, στο πλαίσιο της διεθνούς διοργάνωσης UEFA Nations League, που θα πάρει τη θέση του «Σασμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα για τον «Σασμό», που μπαίνει στην τελική ευθεία για το φινάλε στις αρχές Ιουλίου. Οι αγώνες της Εθνικής θα καταλάβουν την prime time της Πέμπτης (21:45) και της Κυριακής, αφήνοντας μικρά περιθώρια ελιγμού για το κανάλι.

Παρότι υπάρχει περιθώριο για μισό επεισόδιο την εβδομάδα, κάτι που επιλέγει το Mega για τη «Γη της Ελιάς» τις Τετάρτες που έχει Champions League, ο Alpha αποφάσισε να μη μεταδώσει «κομμένο» επεισόδιο του «Σασμού» τις Πέμπτες, αλλά να το μεταφέρει άλλη ημέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ