Το σκάνδαλο με την νύφη που... σχόλασε τον γάμο στα Τρίκαλα

Το σκάνδαλο με την νύφη που... σχόλασε τον γάμο στα Τρίκαλα
Ενημερώθηκε: 27/10/17 - 16:04

Όλοι ήταν εκεί. Συγγενείς και φίλοι βρισκόντουσαν στο δημαρχείο Τρικάλων για τον πολιτικό γάμο των δικών τους ανθρώπων. Κανείς όμως δεν περίμενε να συμβεί αυτό το απίστευτο περιστατικό, καθώς αυτό που έγινε στα Τρίκαλα, αμφιβάλλουμε ότι έχει ξαναγίνει ποτέ.

Η μέλλουσα πεθερά επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο του δήμου Τρικάλων και τον κατηγόρησε πως στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος πάντα, πάντρεψε εικονικά την νυν αρραβωνιαστικιά του γιου της με άλλον. Ο αντιδήμαρχος ανοίγοντας τα κιτάπια του ληξιαρχείου, όχι μόνο βρήκε τον γάμο της κυρίας που ήταν βέβαια πραγματικός και όχι εικονικός, αλλά πήρε τηλέφωνο και τον πρώην σύζυγό της.

Ο πρώην σύζυγος κατέφθασε στο δημαρχείο κρατώντας στα χέρια του τις φωτογραφίες-πειστήρια του γάμου τους και απειλώντας Θεούς και δαίμονες αν ξαναπάντρευαν τη γυναίκα του. Η μέλλουσα πεθερά, μετά την αποκάλυψη, κατέρρευσε, ενώ οι συγγενείς προκάλεσαν χαμό σε όλο το δημαρχείο.

Ο άτυχος γαμπρός που δεν έγινε τελικά σύζυγος ήταν έξω φρενών. Σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χαμό και ο γάμος τελικά… σχόλασε.