Σοκ στη Ζάκυνθο: Πατέρας βίαζε επανειλημμένα την μικρή του κόρη!

Σοκ στη Ζάκυνθο: Πατέρας βίαζε επαλειμμένα  την μικρή του κόρη!
Ενημερώθηκε: 12/12/17 - 14:13

Σοκ στη Ζάκυνθο: Μια φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στους αστυνομικούς της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ένα μικρό κοριτσάκι κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της! Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κορίτσι προσέφυγε για βοήθεια σε συγγενικό του πρόσωπο, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση με τον φερόμενο ως δράστη, πατέρα της. 

71ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ 2 ΕΥΡΩ

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη διακριτικότητα ώστε να μην στιγματίσει το παιδί στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου. Ακολούθως το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από ιατρό και παιδοψυχολόγο, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία για τα συμπεράσματά τους. 

ΠΑΠΠΟΥΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας και τη μελέτη του φακέλου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου ώστε να απολογηθεί στον ανακριτή. Μάλιστα μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.