Σοκάρει η 11χρονη στη Μάνη για το μαρτύριο που περνούσε από τον 60χρονο ο οποίος ασελγούσε επάνω της

Σοκάρει η 11χρονη στη Μάνη για το μαρτύριο που περνούσε από τον 60χρονο ο οποίος ασελγούσε επάνω της
Ενημερώθηκε: 18/11/19 - 00:44

Σοκάρουν τα λόγια της 11χρονης στη Μάνη για το μαρτύριο που περνούσε από τον 60χρονο ο οποίος ασελγούσε επάνω της. Η κόλαση που ζούσε από το 2014 δεν περιγράφεται.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Μου έλεγε αν το πεις στους γονείς σου θα τους σκοτώσω και μετά θα κάνω χειρότερα σε εσένα και στον αδελφό σου. Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια. Δεν ήθελα να ζω» λέει η 11χρονη.

Ο δράστης, ήταν ο γείτονας τους, o άνθρωπος στον οποίον είχαν εμπιστοσύνη οι γονείς της. Όπως αποκάλυψε το κορίτσι στους αστυνομικούς την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ προηγουμένως έβαζε στο βίντεο ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ο 60χρονος έφθασε στο σημείο μάλιστα να την απειλήσει!

Το μαρτύριο του κοριτσιού κράτησε δυο χρόνια. Η  φρικιαστική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της την έστειλαν για διακοπές στα Χανιά, στους θείους της γιατί το παιδί απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ακολουθήσε η ανάκριση και πριν από λίγες ημέρες ο 60χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια  φυλάκιση για πολύ βαριές κατηγορίες. Για βιασμό και για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, για ασέλγεια κι αποπλάνηση παιδιού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή.

Ο δράστης κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως το κορίτσι και στις δυο καταθέσεις του περιγράφει με σαφήνεια τα όσα σκληρά έζησε! 

ΠΗΓΗ: star.gr