Σοκάρει η κατάθεση φοιτήτριας που έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας - Εκπόρνευσαν και μαθήτρια

Σοκάρει η κατάθεση φοιτήτριας που έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας - Εκπόρνευσαν και μαθήτρια
Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 09:53

Σοκάρουν οι καταθέσεις των γυναικών που έμπλεξαν στο κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η Αστυνομία. Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, είχε καταφέρει να εκπορνεύσει και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, ενώ διαφήμιζε τις κοπέλες και τις παροχές τους σε ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Τα νεαρά κορίτσια δελεάζονταν με την πλούσια και κοσμική ζωή, η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική. Το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές. Από αυτά, 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο αρχηγός ο οποίος είναι ένας 48χρονος φωτογράφος και 20 ευρώ ο άνθρωπος ο οποίος πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Τα συνολικά κέρδη φαίνεται να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

 Η 20χρονη φοιτήτρια περιγράφει πώς την προσέγγισε το κύκλωμα

«Το έτος 2017 έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο Τμήμα…… , με αποτέλεσμα να μετακομίσω στην Αθήνα για σπουδές. Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2018 σε μια νυχτερινή μας έξοδο με την φίλη μου την Μ…. πήγαμε σε ένα μπαρ στην Αθήνα όπου εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μπαργούμαν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, μας προσέγγισε ένας άνδρας με το όνομα Δημήτρης, ο οποίος μιλούσε ασταμάτητα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αποκτήσει χρήματα. Τον είχε δει και άλλες φορές να προσεγγίζει νεαρές κοπέλες και να συνομιλεί μαζί τους. Στη συνέχεια μας είπε πως θα μεριμνούσε να μας φέρει σε επαφή με έναν φίλο του, ο οποίος θα μας φωτογράφιζε ημίγυμνες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Αρχικά το απορρίψαμε αλλά τις επόμενες ημέρες τηλεφωνούσε διαρκώς», αναφέρει η κοπέλα στην κατάθεσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

«Μεταβήκαμε με ταξί σε ένα διαμέρισμα, κάπου κοντά στη Γλυφάδα, όπου ο Δημήτρης μας σύστησε στον υπεύθυνο του γραφείου, τον οποίο λέγανε Τάσο. Μας εξήγησε τις λεπτομέρειες της δουλειάς. Λίγες ημέρες αργότερα επιστρέψαμε και αφού βγάλαμε τα ρούχα μας φωτογραφηθήκαμε από τον Τάσο γυμνές. Αργότερα οι φωτογραφίες μας, χωρίς φυσικά να φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπά μας, αναρτήθηκαν στο site του γραφείου» καταθέτει η 20χρονη.

«Η Μ…… και εγώ, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή, τα είχαμε ανάγκη… Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού, αλλά τύχαινε να υπάρχουν και κάποιες μέρες με ένα ή και καθόλου ραντεβού...», σημειώνει η κοπέλα.

«Μου έλεγε διαρκώς πως αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη, που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και πως έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η 20χρονη, για το μέλος του κυκλώματος το οποίο την προσέγγισε.