Συγκινεί η αδερφή του Κώστα Βουτσά: Τιμή για την οικογένειά μου ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα

Συγκινεί η αδερφή του Κώστα Βουτσά: Τιμή για την οικογένειά μου ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα
Ενημερώθηκε: 26/02/20 - 23:33

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο, τη στιγμή που ο ελληνικός κινηματογράφος έχασε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του. Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και μαζί με αυτήν τη δυσάρεστη είδηση στην επιφάνεια έρχονται όλες οι παλαιές ένδοξες στιγμές που χάρισε ο ηθοποιός στο ελληνικό κοινό. Η οικογένειά του συντετριμμένη...

«Είμαι πολύ περήφανη που είχα τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα», είπε με φανερή συγκίνηση η Νίτσα Βουτσά.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν», δήλωσε ακόμη η Νίτσα Βουτσά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.