Θα απολογηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο Χρήστος Καλογρίτσας

 
καλογριτσας

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΜΠΗΣ

Ενημερώθηκε: 20/01/23 - 20:23

Σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος ενημέρωσε μέσω των δικηγόρων του ότι δεν θα προσέλθει ο ίδιος για να απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, ο συγκατηγορούμενος του επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας, ενημέρωσε ότι θα προσέλθει αυτοπροσώπως και θα απολογηθεί.

Η απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα, αναμένεται να γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά τις 31 Ιανουαρίου και όπως δήλωσε ο συνήγορος του Ανδρέας Λοβέρδος, ο εντολέας του θα χρειαστεί μία ημέρα για να απολογηθεί.

Κατά τη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου, η Πρόεδρος της δίκης Ιωάννα Κλάπα ανακοίνωσε την απόφαση, ότι δεν δέχεται το αίτημα της υπεράσπισης του δικαζόμενου υπουργού Νίκου Παππά, που είχε ζητήσει να κληθεί και να εξεταστεί ως μάρτυρας ο γιος του Χρήστου Καλογρίτσα, Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Επί του αιτήματος είχε τοποθετηθεί θετικά η εισαγγελέας της έδρας Ολγα Σμυρλή.

Κατά τη ακροαματική διαδικασία εξετάστηκε το τραπεζικό στέλεχος, που διετέλεσε σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Τράπεζα Αττικής, Αθανάσιος Τσάδαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον δανεισμό του επιχειρηματία από την τράπεζα και τα προβλήματα που υπήρχαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ