Θρίλερ με θανάτους 15 παιδιών από καρδιοχειρουργό «μεσσία» Σε εξέλιξη έρευνα

 
Θρίλερ με θανάτους 15 παιδιών από καρδιοχειρουργό «μεσσία» Σε εξέλιξη έρευνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 27/05/23 - 23:08

Καρδιοχειρουργός που αυτοχαρακτηριζόταν ως «Μεσσίας» φέρεται να έχει ευθύνη για δεκαπέντε θανάτους παιδιών. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση αυτή μετά από καταγγελίες.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega οι αρχές διεξάγουν κάτω απο συνθήκες μυστικότητας έρευνα σε δυο νοσοκομεία που φέρεται ότι έγιναν οι επεμβάσεις μετά από έγγραφες καταγγελίες που κατατέθηκαν σε συλλόγους καρδιοπαθών παιδιών το 2021. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι έμπειροι καρδιοχειρούργου προσδιορίζουν ως αποδεκτή θνητότητα στην Ευρώπη για αυτού του είδους τις επεμβάσεις σε παιδιά είναι 2%-4%. 

Στι καταγγελίες που έχουν γίνει γίνεται λόγος για πλημμελείς ενέργειες ενός γιατρού, για παραπλανητικές ενέργειες του που καλύπτονται από μια ΜΚΟ.

Η επιστολή των γονιών 

Στην επιστολή των γονιών αναφέρονται μεταξύ των άλλων… «Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθουμε βλέποντας τα παιδιά μας να φεύγουν από τη ζωή δεν μας επιτρέπει πλέον να σιωπούμε και να μένουμε άπραγοι. Η επιστολή μας αφορά όλους εκείνους τους απόλυτα κατάλληλους που διευθύνουν και λειτουργούν στην καρδιοχειρουργική κλινική (σ.σ. Αναφέρεται το όνομά της). 

Μέσα στην κλινική αυτή έγιναν χειρουργεία των δικών μας παιδιών στην ουσία όλως εκεί μέσα κάποιοι κάνουν πειράματα και στέλνουν τα παιδιά μας στον άλλο κόσμο. Ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος Μεσσίας. 

Στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη κλινική το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους. Εμειναν φυτά. Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε αν αναπνεύσουμε. 

Οταν τον ρωτήσαμε τι δεν πήγε καλά σε άλλους είπε ότι έφταιγαν τα μηχανήματα, σε άλλους ότι έφταιγε το προσωπικό της ΜΕΘ, σε άλλους τα φάρμακα και σε άλλους το ότι έφταιγε η καρδιά του παιδιού που ποτέ δεν ανταποκρίθηκε. Αλλά και ακόμα το ανήκουστο, ότι τα πήγαμε να χειρουργηθούν πολύ αργά. Όλα φρικτά ψέματα. Τα λάθη και οι θάνατοι πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να δούμε άλλα φέρετρα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ