Την ώρα που οι δημότες δυστυχούν και υποφέρουν Αντιδήμαρχος νοσταλγεί την Aston Martin και το πολυτελές σπίτι του

Την ώρα που οι δημότες δυστυχούν και υποφέρουν Αντιδήμαρχος νοσταλγεί την Aston Martin και το πολυτελές σπίτι του
Ενημερώθηκε: 29/11/20 - 14:21

Ζούμε ημέρες δύσκολες και καταστάσεις πρωτόγνωρες λόγω της πανδημίας που έχει παραλύσει τη ζωή μας. Δεκάδες νεκροί κάθε μέρα, εργαζόμενοι χωρίς δουλειά, επαγγελματίες με ελπίδα να ανοίξει η οικονομία παραμονές των γιορτών για να έχουν κάτι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και κάποιοι,  χωρίς συναίσθηση το πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή των ανθρώπων, στην... κοσμάρα τους.

Τόση δυστυχία, τόση  αγωνία σε κάθε ελληνικό σπίτι, και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος, σε έκρηξη... μεγαλείου νοσταλγεί ο ακριβό του αμάξι και την παραμυθένια γερμανική λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν όπου και η δεύτερη κατοικία του...

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Νικόλαος Μακρόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook: «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια ανάρτηση προσβλητική γα όλους δημότες του Δήμου Αθηναίου, κάποιοι από αυτούς ψάχνουν τροφή στα συσσίτια, πολύ περισσότεροι διαχειρίζονται με αξιοπρέπεια τη φτώχεια τους και εύχονται να περάσει γρήγορα ο εφιάλτης και να μείνουν πίσω οι δύσκολες ημέρες. Όλοι αυτοί για τον προνομιούχο κ. Νικόλαο Μακρόπουλο -που μάλλον δεν έχει περπατήσει ποτέ στους δρόμους της πόλης- απλά δεν υπάρχουν... Όπως και οι 722 νεκροί τις τελευταίες εφτά ημέρες.

Κύριε αντιδήμαρχε, αν θέλετε α συνεχίσετε να είστε αντιδήμαρχος, ξεχάστε για λίγο τα ακριβά αυτοκίνητα και τα πολυτελή θέρετρα και ξεκινήστε τις βόλτες (χωρίς την Aston Martin βέβαια και τα ακριβά κουστούμια)  στις γειτονιές της πόλης. Θα σας αποτρέψει από τα να ξαναπροσβάλλετε τους συμπολίτες σας.