Τραγωδία με βρέφος στην Κρήτη: Δεν πρόλαβαν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους

Απίστευτη τραγωδία με βρέφος στο Ηράκλειο, βύθισε σε απέραντο πένθος τους γονείς του που δεν πρόλαβαν να το αγκαλιάσουν
Ενημερώθηκε: 17/05/18 - 22:26

Απίστευτη τραγωδία με βρέφος στο Ηράκλειο, βύθισε σε απέραντο πένθος τους γονείς του που δεν πρόλαβαν να το αγκαλιάσουν..

Όλα πήγαιναν καλά με την εγκυμοσύνη της νεαρής γυναίκας που ανέμενε φυσιολογικό τοκετό και πράγματι μπήκε προγραμματισμένα να γεννήσει, ενώ είχαν συγκεντρωθεί οι οικογένειες για το χαρμόσυνο γεγονός, που δεν περίμεναν το πόσο τραγικά θα εξελισσόταν.   

Σύμφωνα με το patris.gr, όσο προχωρούσε η διαδικασία της γέννας η, κατάσταση άρχισε να εξελίσσεται δύσκολα, αφού ο γιατρός και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν πολύ μεγαλόσωμο, περισσότερο από όσο είχαν πιθανόν υπολογίσει και εκτός από το κεφάλι υπήρχε τεράστια δυσκολία να βγει το υπόλοιπο σώμα.

Η γέννα ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και πόνο.Αμέσως το μωρό που είχε βάρος 4.800 διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 11 το βράδυ....

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός σημειώνοντας ότι τα ακριβή αίτια  του θανάτου του θα διαπιστωθούν όταν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας που ακολούθησε.

Το σοκ δεν περιγράφεται απλά...