Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο με μάνα και κόρη έπεσε σε ποτάμι - Νεκρή ανασύρθηκε 75χρονη

 
εκαβ βραδυ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 03/12/25 - 19:27

Βαρύ είναι το τίμημα ενός ακόμη τροχαίου στην Κέρκυρα, όπου το πρωί της Τετάρτης (3/12) το γεφυράκι των Κουραμάδων μετατράπηκε σε σκηνή τραγωδίας.

ΙΧ αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και κατέπεσε στο κενό από ύψος περίπου επτά μέτρων. Η πτώση ήταν σφοδρή. Στο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, οι οποίες παγιδεύτηκαν μέσα στα συντρίμμια, ανήμπορες να απεγκλωβιστούν.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και δραματική, με τους διασώστες να δίνουν μάχη με τον χρόνο. Όμως, για την 75χρονη συνοδηγό, η μάχη είχε ήδη χαθεί. Ανασύρθηκε νεκρή από το όχημα, αφήνοντας πίσω της μια οικογένεια βυθισμένη στο πένθος.

Η 48χρονη οδηγός, σοβαρά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να τη σταθεροποιήσουν. Σύμφωνα με το corfutvnews, η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ένα ακόμη δυστύχημα, μια ακόμη ανθρώπινη ζωή που χάθηκε σε μια στιγμή...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ