Τροχαία: Ζητά πληροφορίες για τροχαίο με εγκατάλειψη της μητέρας Χρυσούλας Σπαγαδώρου

 
Πληροφορίες για την Χρυσούλα  Σπαγαδώρου που την χτύπησαν και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στην λεωφόρο Κηφισίας ζητά η Τροχαία

Ενημερώθηκε: 01/03/18 - 20:48

Πληροφορίες για την 44χρονη Χρυσούλα Σπαγαδώρου που την χτύπησαν και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στην λεωφόρο Κηφισίας ζητά η Τροχαία.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δυστυχώς κατέληξε μετά από δύο μέρες νοσηλείας, αφού παρουσίασε μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο,ενώ το τροχαίο έγινε μπροστά στα μάτια της κουμπάρας της, στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψους του κινηματογράφου "Δαναός" και μάλιστα μπροστά στα μάτια πολλών διερχόμενων.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις περιγραφές, αναζητά έναν άνδρα ηλικίας 25 ετών, αδύνατο με κοντό μαλλί που οδηγούσε ένα παπί σκούρου χρώματος, ως υπαίτιο για την παράσυρση της 44χρονης. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:25 το βράδυ, και ο ασυνείδητος οδηγός φέρεται να χάθηκε στα γύρω στενά των Αμπελοκήπων.

Όπως είπαμε ήδη η Χρυσούλα Σπαγαδώρου, ήταν μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και οι συγγενείς της κάνουν έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος μοτοσικλετιστής που την παρέσυρε και την τραυμάτισε βαρύτατα.

Τροχαία

Η παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου , να επικοινωνήσει με την υποδιεύθυνση τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284209, 5284084 και 5284069.