Τζανάκης για Τσιτσιπά: Οι δηλώσεις του κρύβουν κινδύνους

 Εντελώς λανθασμένη η άποψη Τσιτσιπά, οι γιατροί του να προσέξουν πάρα πολύ
Ενημερώθηκε: 20/08/21 - 11:07

Νέο κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η τελευταία δημόσια τοποθέτηση του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά στο ζήτημα των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, ο οποίος αναμένει «μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».

«Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκος Τζάνακης μιλώντας στο ΣΚΑΙ ανέφερε πως η άποψη του διάσημου τενίστα έχει δύο πλευρές: η μία είναι η ατομική πλευρά του ίδιου του αθλητή η οποία κατά την γνώμη του είναι εντελώς λάθος και θα πρέπει οι γιατροί του και το team που τον προπονεί να προσέξει πάρα πολύ.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμα και αν ο τενίστας περάσει ήπια την νόσο κανείς δεν του διασφαλίζει ότι δεν θα έχει επιδράσεις σε κάποιο οργανικό του σύστημα τόσο μεγάλες που να του διακινδυνέψει την καριέρα του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ