Βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικού στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Μπαρμπαρούσης της Χ.Α.

Βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικού στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Μπαρμπαρούσης της Χ.Α.
Ενημερώθηκε: 22/08/16 - 16:52
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Ένα βίαιο επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και στο οποίο φέρεται να έχει κάποια εμπλοκή και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, έγινε περίπου στις δύο το μεσημέρι σε καφενείο του χωριού Ξηρόμερο στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση από το τοπικό Α.Τ. Κατούνας, ομάδα 4-5 ατόμων επιτέθηκε σε νεαρό αστυνομικό με τον οποίο φέρονται από χθες να είχαν προκληθεί μεταξύ τους διαφορές και τον χτύπησαν ανηλεώς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στο επεισόδιο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης αλλά και συγγενικά του πρόσωπα τα οποία φέρονται να είχαν διαφορές με το θύμα.

Από το άγριο επεισόδιο τραυματίστηκε ο νεαρός αστυνομικός που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και έκανε διακοπές στο χωριό του και ένας ακόμη θαμώνας.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση, η Αστυνομία έχει εντοπίσει τα θύματα και ορισμένους θαμώνες του καφενείου από τους οποίους λαμβάνονται καταθέσεις αυτή την ώρα, ενώ κανείς από την παρέα των 4-5 ατόμων που πραγματοποίησαν την επίθεση όπως και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί.