Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο

Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο
Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο
Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο
Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο
Ενημερώθηκε: 05/01/17 - 21:34
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Οι έρευνες στο κρυσφύγετο της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη οδήγησαν τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατική Υπηρεσίας το μεσημέρι σε ένα γκαράζ στον Άλιμο επί της οδού Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο χώρος φέρεται ως γιάφκα της Ρούπα και κατ' επέκταση του Επαναστατικού Αγώνα και σε αυτόν φαίνεται πως έχουν βρεθεί δύο αυτοκίνητα και δύο βαλίτσες αντίστοιχα με υλικά για βόμβες και πυρομαχικά. 

Σύμφωνα πάντα, με τις έως τώρα πληροφορίες, στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), υπό τον φόβο τυχόν παγιδεύσεων αλλά και για να ερευνήσουν για τυχόν εντοπισμό εκρηκτικών.

Η Αντιτρομοκρατική όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις έχει δώσει άμεση προτεραιότητα στα όποια ευρήμματα των ερευνών από το κρυσφήγετο της Ηλιούπολης και κατ΄επέκταση στην γιάφκα του Αλίμου, για να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να εντοπίσει τυχόν αποτυπώματα και τυχόν γενετικά υλικά που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν και σε άλλα μέλη και σε άλλες συλλήψεις, πριν αυτοί προλάβουν να κρυφτούν και να εξαφανιστούν. Από την ΕΛ.ΑΣ. με το πέρας των ερευνών αναμένεται να ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τα ευρήμματα. 

Σχετικά Θέματα:

Διπλή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Άγιο Δημήτριο και Ηλιούπολη για την Πόλα Ρούπα