Ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στους δρόμους - Επιστρέφουν οι εκδρομείς (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΠΑΧΑ

Ενημερώθηκε: 17/04/23 - 17:29

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στους δρόμους, ενώ όσο περνά η ώρα αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στη Φθιώτιδα στα διόδια της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το tvstar, η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει τα 4 χιλιόμετρα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 11 ανοιχτά γκισέ στα διόδια. Μέχρι και τις 14.30 πέρασαν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας περίπου 10 χιλιάδες αυτοκίνητα.

Παράλληλα προβλήματα εντοπίζονται από την Υλίκη έως και τα διόδια της Θήβας, αλλά και στην περιοχή των Αφιδνών όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Χαλκίδα από το Βασιλικό και έπειτα τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτών μέχρι την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας.

Αυξημένη η κίνηση και στην Ιόνια οδό όπου σχηματίζονται ουρές στη Γέφυρα.

Παραμένουν από νωρίς το μεσημέρι τα προβλήματα σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα από το Κιάτο έως και τους Αγίους Θεοδώρους καθώς επίσης και από την Κινέτα μέχρι και πριν τα διόδια Ελευσίνας.

Η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 το βράδυ στο ρεύμα εισόδου υπάρχει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ