Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Βρήκαν το στίγμα του κινητού σε άσχετο έως τώρα σπίτι

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Βρήκαν το στίγμα του κινητού σε σπίτι μακρυά από το σημείο της δολοφονίας
Ενημερώθηκε: 20/06/18 - 16:31

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, αποκάλυψε σε ένα σημαντικό στοιχείο, ότι βρέθηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 44χρονης, σε σπίτι που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την περιοχή και τις μέχρι τώρα έρευνες των Αρχών.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», είπε ο κ. Ταουξής.

Απορίας άξιο ήταν αρχικά το τι δουλειά είχε να εκπέμπει το κινητό της Ειρήνης από τη συγκεκριμένη πόλη που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το Μεσολόγγι, ούτε με το Αγρίνιο, ούτε με το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ

 

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», είπε ο κ. Ταουξής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη εξακολουθεί να αναρωτιέται το πώς η Ειρήνη φρόντισε μόνο να εξαφανίσει το κινητό της τηλέφωνο, χωρίς να αφήσει κανένα άλλο σημάδι ή σημείωμα.

Το στίγμα του κινητού βρέθηκε ένα μήνα μετά από το θάνατο της Ειρήνης. Το ζήτημα αυτό διερευνάται από τις αρχές και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος, ενώ η οικογένεια γνωρίζει ότι το FBI έχει τις τεχνολογικές δυνατότητες να εντοπίσει το κινητό.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση.

Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», είπε ο κ. Ταουξής.

Το συγκεκριμένο σπίτι μάλιστα βρίσκεται μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της Λαγούδη, πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση είχε μετακινηθεί μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.