Εύκολη και ζουμερή τσιπούρα στη λαδόκολλα

 
Εύκολη και ζουμερή τσιπούρα στη λαδόκολλα

Ενημερώθηκε: 30/01/17 - 13:59

Σήμερα το μενού έχει τσιπούρα στη λαδόκολλα! Ο ιδανικός τρόπος για να διατηρηθεί ζουμερό το ψάρι και να κρατήσει όλα τα αρώματα χάρη στην λαδόκολλα! Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε και την εκτέλεση.

Τι χρειαζόμαστε:

2 τσιπούρες
αλάτι (όσο θέλετε)
ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
λαδόκολα
1 φλ. τσαγιού (περίπου 200ml) λαδολέμονο

Αν θέλετε ρίχνετε και λίγη κάππαρη ή ελιές

Πώς το κάνουμε:

Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.

Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.

Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Πηγή:sintagespareas.gr