«Αιγαίο SOS» για τη single Δημητροπούλου

«Αιγαίο SOS» για τη single Δημητροπούλου
Ενημερώθηκε: 07/11/18 - 15:00

Η ηθοποιός εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο SOS» και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους. Ντυμένη με ένα κομψό μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στα μανίκια και στον λαιμό και φορώντας κόκκινο κραγιόν, τίμησε με την παρουσία της τους συντελεστές του φιλμ και, φυσικά, τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Ευδιάθετη και με χαμόγελο, τίποτα πάνω της δεν μαρτυρούσε μια φρεσκοχωρισμένη γυναίκα. Η είδηση για το τέλος της σχέσης της με τον Αλκι Κούρκουλο έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες. Ενα τέλος που ήρθε έπειτα από τέσσερα χρόνια θυελλώδους έρωτα, γεμάτα με χωρισμούς και γυρισμούς, ρήξεις και επανασυνδέσεις. Για την ιστορία, η 36χρονη ηθοποιός και ο 51χρονος πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν τη σεζόν 2013-2014, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Πρόβα νυφικού».

Τα συναισθήματα ανάμεσά τους υπήρξαν έντονα από την πρώτη στιγμή. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι, αλλά μερικούς μήνες μετά άρχισαν τα προβλήματα. Κανένας τσακωμός, ωστόσο, δεν έδειχνε ικανός να τους χωρίσει. Η πρώτη σοβαρή κρίση μεταξύ τους ήρθε τον περασμένο Ιούνιο, όπως είχε αποκαλύψει τότε η «Espresso». Δεν μπόρεσαν όμως να μείνουν για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον. Ετσι, τον Σεπτέμβριο επανασυνδέθηκαν, αλλά όχι για πολύ, όπως αποδείχτηκε. Λίγες μέρες μετά πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οριστικά αυτή τη φορά. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν το ζευγάρι έχει ξαναχωρίσει Νοέμβριο, το 2014, και τα ξαναβρήκαν τα Χριστούγεννα. Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται, ίσως και αυτή τη φορά να υπάρξει ακόμα μία επανασύνδεση τις ημέρες των γιορτών.

Πηγή: Espresso