Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι απαντά για την ανανέωση συμβολαίου της με τον ALHPA - Θα άφηνε το «Πάμε Πακέτο»;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι απαντά για την ανανέωση συμβολαίου της με τον ALHPA - Θα άφηνε το «Πάμε Πακέτο»;
Ενημερώθηκε: 21/04/19 - 11:05

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Συνέντευξη εφ ΄όλης της ύλης παραχώρησε η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» στο ΤV Έθνος.

Τι αποκάλυψε για τα μελλοντικά σχέδια, τις αρνητικές κριτικές και για το εάν σκέφτεται να σταματήσει το «Πάμε Πακέτο» για να κάνει άλλο είδος εκπομπής. Η γοητευτική παρουσιάστρια απαντά στα ερωτήματα του Αλέξη Μίχα για τις αρνητικές κριτικές, τη σχέση της με το χρόνο και φυσικά για το θέμα που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον ALPHA και την «μεταγραφολογία» που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα της.

Σχεδόν 14 χρόνια ανοίγετε Πακέτα στον Alpha. Δε σας κούρασε ποτέ αυτό;

Όχι. Και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση. Από πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ειδήσεις μέχρι show. Είναι η μοναδική εκπομπή που μου έχει δώσει τόση ψυχική ένταση και τόσο συναίσθημα. Δεν έχω λόγο να ζητήσω κάτι άλλο που θα με βάλει σε μια μέτρια δόνηση, με μέτριο αποτέλεσμα. Έχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Ανανέωσε η Τσιμτσιλή, τι θα γίνει με Νικολούλη-Μενεγάκη-Χατζηβασιλείου

 

Έχετε αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι να προσπαθούν να στείλω fake «πακέτα»;

Έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να αντιληφθούμε κάτι τέτοιο από την πρώτη στιγμή. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν υπάρξει τέτοιες τηλεφωνικές κλήσεις ή επιθυμίες, αλλά τις εντοπίζουμε αμέσως. Υπάρχει ισχυρό «φράγμα προστασίας» και οποιοδήποτε ψεύτικο στοιχείο γίνεται αυτόματα αντιληπτό.

Το συμβόλαιο σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha;

Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμα. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γενικά πώς αντιμετωπίζεται τις κακόβουλες κριτικές; Τα κακόβουλα σχόλια;

Εξαρτάται την πρόθεση έχει το σχόλιο. Αν η πρόθεση εκείνου που το εκφράζει είναι να πάρει δημοσιότητα ο ίδιος, τότε δεν του κάνω τη χάρη να του την δώσω. Αν είναι επί προσωπικού και με θίγει ενίοτε απαντώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Έχετε άριστη σχέση με το χρόνο. Είναι θέμα υγιεινής ζωής τελικά;

Φυσικά και είναι. Είναι και θέμα γονιδίων, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Όλα χρειάζονται δουλειά. Γι’ αυτό γράφω βιβλία, γι’ αυτό έχω το site. Ο Γαληνός είχε πει το εξής: «Κωλύσαι μεν το γήρας αδύνατον, επισχείν δε το τάχος αυτού δυνατόν». Να εμποδίσεις τον ερχομό των γηρατειών είναι αδύνατον, αλλά να τα καθυστερήσεις γίνεται. Όλες οι σύγχρονες μελέτες επιβεβαιώνουν αυτό.

Φοβάστε το χρόνο;

Ο χρόνος φέρνει πολλά δώρα. Μόνο εκείνος φέρνει τη σοφία, κανένας άλλος. Την εμπειρία, την σύνεση επίσης. Στη ζωή ήρθαμε για να αποκτήσουμε ωριμότητα και πνευματική ανέλιξη. Αυτά τα δίνει ο χρόνος. Σου παίρνει όμως επιλογές. Δεν είναι θέμα ρυτίδων. Σίγουρα σε 20 χρόνια δεν θα μπορώ να παίζω beach volley όπως παίζω σήμερα, να ανέβω στην υψηλότερη κορυφή του Περού Όπως έκανα πέρυσι ή να κολυμπώ σε παγωμένα ποτάμια όπως έκανα πριν από δύο μήνες. Αυτό ίσως με προβληματίζει. Ότι θα μειωθεί η ελευθερία στις επιλογές. Για εμένα η ελευθερία είναι υπέρτατο αγαθό.

Εκτός από δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είστε και τηλεθεάτρια. Τι είναι αυτό που αν πετύχετε στην τηλεόραση αλλάζετε κανάλι;

Δεν είμαι φαν των ριάλιτι παιχνιδιών.

Αν σας γινόταν ξαφνικά μία πρόταση για επιστροφή στην ενημέρωση και για την παρουσίαση δελτίο ειδήσεων θα την σκεφτόσασταν;

Θα το σκεφτόμουν, αλλά το «Πακέτο» δεν θα το άφηνα.

Δηλαδή θα μπορούσαμε να σας βλέπουμε να κάνετε παραλία δελτίο ειδήσεων και «Πάμε Πακέτο»;

Δεν είναι ένα απίθανο σενάριο.