Χριστούγεννα 2017: Σφάχτηκαν για τους Onirama

Χριστούγεννα 2017: Κόντρα για την αμοιβή των Onirama στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Ενημερώθηκε: 14/11/17 - 23:49

Χριστούγεννα 2017:Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης επικράτησε χαμός για τους Onirama.Τι ακριβώς συνέβη;

Στο σημερινό(14/11) Δημοτικό Συμβούλιο της συμπρωτεύουσας, οι παρατάξεις που συμμετείχαν συζήτησαν για τον σχεδιασμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης.Έτσι αποφασίστηκε ο στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους με ένα ψηλό φυσικό έλατο, τουλάχιστον  14.000 λαμπιόνια τύπου led, ενώ θα στηθεί και το δρώμενο " Εποχή των Παγετώνων" με προϊστορικά θηλαστικά.Κι ενώ όλοι σχεδόν είχαν συμφωνήσει στα παραπάνω, έγινε ο κακός χαμός όταν έφτασαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες, όπου θα συμμετέχουν και οι Onirama.

Κατά την διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου -το οποίο τελικά ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τη διπλή ψήφο της προέδρου, Καλυψώς Γούλα, όπως προβλέπει ο νόμος- ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας στάθηκε στην αμοιβή του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Όπως ανέφερε, η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει για την συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα! «Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους Δήμους», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής, οι Onirama δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο για τον ισχυρισμό του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος δεν αποκλείεται στο υπέρογκο ποσό που ανέφερε να μην υπολόγισε μόνο την αμοιβή του γκρουπ, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την διεξαγωγή κάθε συναυλίας.