Δύσκολες ώρες για την Εύη Βατίδου

Μεγάλο πένθος για την Εύη Βατίδου
Ενημερώθηκε: 14/11/17 - 22:43

Η Εύη Βατίδου βρίσκεται στο πένθος εδώ και μερικές ώρες.

Ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, ουσιαστικά η πηγή έμπνευσής της από μικρό παιδί έφυγε από την ζωή.Πρόκειται για την θεία της, αδελφή της μητέρας της που βρισκόταν κοντά της από την παιδική της ηλικία. 

 “Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπούσαν” και αποκαλύπτοντας πως η θεία της ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί και η ίδια με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς", έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Και συνεχίζει:

“Κάπως έτσι με πολλή θλίψη αποχαιρετώ δημοσίως μια γυναίκα που με αγάπησε πολύ τη θεία μου αδελφή της μητέρας μου. Ξαφνικά μας είπε Αντίο . Όταν ήμουν 7 χρόνων τη βοηθούσα στο μαγαζί ρούχων που είχε στη Νέα Ιωνία... Ήταν ο λόγος που έγινα μοντέλο. Σε ηλικία 13 χρόνων έκανα την πρώτη πασαρέλα στο σπίτι της στο Διόνυσσο -ναι διοργάνωνε και fashion show εκείνη την εποχή - επέμενε ότι έπρεπε να δειγματίσω ρούχα της και δήλωνε στα τότε πολύ γνωστά μοντέλα της εποχής ότι η ανιψιά της μια ήμερα θα γίνει " Μiss Hellas" ! Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια δικαιώθηκε! Το 1999 ! Μέχρι προχθές πριν πει αντίο για πάντα είπε σε όλους τους γιατρούς ότι είμαι Ανιψιά της! Ένιωθε πολύ περήφανη για μένα. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπούσαν. Καλό ταξίδι...”, έγραψε στο Instagram.