Η «δίδυμη» αδερφή της Θεωνά!

 
Η «δίδυμη» αδερφή της Θεωνά!

Ενημερώθηκε: 16/05/18 - 13:17

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό κι όμως δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους! Η μία είναι η Τζένη Θεωνά και η άλλη μια μπαλαρίνα ετών 21, που ονομάζεται Εύα Γαλάνη, αλλά την μπερδεύουν συχνά με τη γνωστή ηθοποιό.

Η Εύα ασχολείται από 5 χρόνων με τον χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο, σύγχρονο και τζαζ. Στα 18 της έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού κι έτσι άρχισε την επαγγελματική πορεία της στον χώρο. Πριν από περίπου τρεις μήνες την είδαμε να συμμετέχει στο τρέιλερ της εκπομπής «Sunday live», με τους Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ πρόσφατα μεταμορφώθηκε σε «Ωραία Κοιμωμένη» για την παράσταση της σχολής της στο θέατρο «Αννα - Μαρία Καλουτά».

Παράλληλα, η όμορφη μπαλαρίνα σπουδάζει στο ΕΚΠΑ, στη Φιλοσοφική, και δεν είναι λίγες οι φορές που καθηγητές και συμφοιτητές την μπερδεύουν με τη γνωστή ηθοποιό. Μάλιστα, στα 18 της, όταν βρέθηκε στη Λάρισα για να δώσει εξετάσεις σε αθλήματα -είχε δηλώσει και το ΤΕΦΑΑ ως επιλογή στο μηχανογραφικό της-, την είχαν ρωτήσει περισσότερα από 50 άτομα αν έχει συγγένεια με την ξανθιά ηθοποιό, η οποία εκείνη την περίοδο έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι».

«Της μοιάζεις»
 

Οπως αποκαλύπτει η επίσης ξανθιά μπαλαρίνα μιλώντας στην «Espresso», ακούει πολύ συχνά τη φράση: «Μοιάζεις με μια ηθοποιό!» Και προσθέτει: «Οταν ήρθα πρώτη φορά στην επαγγελματική σχολή χορού, ένας από τους πιανίστες έτυχε να είναι φίλος της Τζένης. Μου είπε, λοιπόν, πως εγώ και η Τζένη μοιάζουμε περισσότερο από ό,τι η Τζένη με την αδερφή της. Μάλιστα, μου είχε δώσει και το κινητό της, αλλά ντράπηκα να την πάρω τηλέφωνο. Τι να της πω; Είμαι μία που σου μοιάζει; Θα με περνούσε για τρελή»!

Οπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, μπορεί οι δύο κοπέλες να κινούνται στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όμως δεν έχουν συναντηθεί ποτέ έως σήμερα, κάτι πάντως που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

Πηγή: Espresso