Ένα ακόμη τέλος στη ζωή της Σίσσυς Χριστίδου - Δείτε την ανάρτησή της

Ένα ακόμη τέλος στη ζωή της Σίσσυς Χριστίδου - Δείτε την ανάρτησή της
Ενημερώθηκε: 25/05/19 - 13:43

Η επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση συνοδεύεται από ανακατατάξεις στη ζωή της. Μετά το διαζύγιό της με τον Θ. Μαραντίνη ένα ακόμη «τέλος» έρχεται να συνδιαμορφώσει τη νέα πραγματικότητα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε μέσω Instagram κλείνει το μαγαζί με τα ρούχα που διατηρούσε στα Βόρεια προάστια!

«The “end” of an era… Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα…

ας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο.

Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€.

(Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές)

Σας περιμένω λοιπόν στο μαγαζί μας, Αναπαυσεως 8 στα Βριλησσια μέχρι και την Παρασκευή. 2106000186. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε τα κορίτσια μου»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Χριστίδου